Το Iron Maiden the Greek FC, είναι το Ελληνικό Fan Club των Iron Maiden, αποτελούμενο από πιστούς οπαδούς και σκοπεύει σε κάθε οπαδό του metal και των Iron Maiden σε όλο τον κόσμο, είτε είναι απλός οπαδός, είτε συλλέκτης.

Λίγα λόγια για την ιστορία μας:

Το Iron Maiden the Greek FC, ονομαζόταν αρχικά Maiden Greece και λίγα χρόνια αργότερα ενώθηκε με το Alexander The Great, Iron Maiden and family fan club.

To Maiden Greece ήταν μία ιδέα που ξεκίνησε κάπου στο 1996!  Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε με ιστοσελίδες σχετικές με τους Iron Maiden το 1996, όταν το διαδίκτυο ήταν ακόμα μικρό σε ηλικία, αλλά και πάλι πιστεύαμε ότι ήταν υπέροχα.

Κατοχυρώσαμε το domain www.maidengreece.com το 1999 και το club κατάφερε να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και ένα από τα πιο διάσημα στο διαδίκτυο. Πολλοί και σημαντικοί άνθρωποι μας βοήθησαν με το Maiden Greece και του δίναμε πολύ χρόνο, ακόμα και αν είχαμε παράλληλα σπουδές και άλλα πολλά! Προσθέσαμε και ένα νέο url για την ιστοσελίδα κάποια στιγμή (ειλικρινά δεν θυμόμαστε πότε), το www.uptheirons.net. Όπως και να έχει το Maiden Greece είχε πολύ καλό υλικό και προσπαθούσαμε να το ανανεώνουμε όσο πιο συχνά μπορούσαμε. Έπειτα κάποια σχέδια όπως το “Fear Of The Dark” και το “The X Factor” βγήκαν στον αέρα. Είχαμε πάνω από 500 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα, το οποίο ήταν μία αναγνώριση για την προσπάθειά μας. Βοηθήσαμε πολλούς webmasters με τα Fansites τους σχετικά με τους Iron Maiden, για να γνωριστούμε και φυσικά για να γίνουν καλύτεροι. Στα χρόνια που ακολούθησαν, άλλα fan sites των Iron Maiden βγήκαν στον αέρα, προσπαθώντας να μας ρίξουν, διαδίδοντας φήμες, αλλά τα αποτελέσματα είναι μέχρι και σήμερα εμφανή!

Τον Δεκέμβριο του 2001 είχαμε φανταστικά νέα. Το Maiden Greece fan club, ή αργότερα το Alexander the Great Fan Club (ή πιο απλά το ATGFC), επιτέλους εγκρίθηκε από τον Lazarus (υπεύθυνο για τα επίσημα Iron Maiden Fan Club παγκοσμίως) ως το "Ελληνικό Iron Maiden Fan Club" και η ιστορία αρχίζει! Με μεγάλη προσπάθεια, στον ελεύθερο χρόνο μας και πέρα από τις σπουδές και τις οικογένειές μας, ο Γιάννης Γίγης και εγώ (Μανώλης Βαρούχας) εκείνη την περίοδο, οργανώσαμε και αρχίσαμε το Fan Club!

Εκτυπώναμε πλήρως έγχρωμα fanzines, dvds, κάρτες μελών και άλλα. Διοργανώσαμε κάποια φανταστικά πάρτι με τα μέλη του club, με αποκλειστικό υλικό και εν ολίγοις, ας πούμε μόνο ότι περνούσαμε υπέροχα.

Μετά από μερικά επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας το Alexander the Great Iron Maiden and family fan club έγινε μέρος της ιστορίας.

Τα τελευταία χρόνια αναβιώνουμε αυτές τις καλές εποχές με το Iron Maiden the Greek FC!

Ελάτε μαζί μας! Up The Irons!