Το νέο Metal Hammer που μόλις κυκλοφόρησε περιλαμβάνει εκτός της μηνιαίας ύλης και του CD και μια μοναδική αφίσα με το Tour Poster των Iron Maiden για το επερχόμενο Rockwave Festival στην Αθήνα το καλοκαίρι.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους, με το METAL HAMMER ξανά μπροστά στα χαρακώματα. Κάθε νέα δουλειά των Machine Head απασχολεί δικαίως την παγκόσμια metal κοινότητα, και προσωπικότητες όπως ο Robb Flynn, έχουν πάντα να πουν πολλά πράγματα που έχουν ειδικό βάρος. Με αφορμή το νέο τους album, “Catharsis”, φιλοξενούμε την ουσιαστικότερη συνέντευξη που έχουμε πραγματοποιήσει με τον ηγέτη των Machine Head στο έντυπο, ο οποίος σκαλίζει πληγές του σήμερα που θα συζητηθούν. Για αυτό είμαστε βέβαιοι. Διαβάστε και θα καταλάβετε. Επίσης, στο νέο τεύχος του METAL HAMMER μπορείτε να διαβάσετε ένα εκτενές αφιέρωμα στις σημαντικότερες μπάντες-εκφραστές του μοντέρνου metal κινήματος, όπως και σ' αυτές που έχουν τα εχέγγυα να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον.

Στο έτερο εξώφυλλο του εντύπου καταθέτουμε την θλίψη και τον σεβασμό μας για τον Warrel Dane… Ο frontman των Nevermore και Sanctuary που σημάδεψε γενιές μεταλλάδων, από τον Δεκέμβριο δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Ως ελάχιστος φόρος τιμής, στο METAL HAMMER Ιανουαρίου επιχειρούμε ένα αφιέρωμα στα studio albums όπου τραγούδησε αυτός ο τρομερά ιδιαίτερος καλλιτέχνης από το Seattle. Επίσης θα διαβάσετε και τις σκέψεις των συντακτών του εντύπου για τον καλλιτέχνη, τον στιχουργό, τον τραγουδιστή, τον άνθρωπο, τον μεταλλά Warrel Dane.

Όπως κάθε Ιανουάριο, δεν γινόταν να λείψουν οι λίστες των ανθρώπων του METAL HAMMER για τα καλύτερα albums του 2017. Ποιοι ξεχώρισαν, ποιοι απογοήτευσαν, ποιοι μπέρδεψαν και ποιοι μας ένωσαν, σε μία χεβιμεταλλική χρονιά που χάρισε σπουδαίες δουλειές για πολλά και διαφορετικά γούστα.

Το τεύχος Ιανουαρίου του METAL HAMMER συνοδεύεται από το CD “Floating Against the Waves” στο οποίο ακούμε (με την ένταση στο τέρμα!) τραγούδια από τις νέες δουλειές σπουδαίων ξένων και εγχώριων συγκροτημάτων.

Προμηθευτείτε το εδώ.

metalhammer.jpg