Αναμφισβήτα, ο Bruce Dickinson είναι ο Chuck Norris της μουσικής που αγαπάμε. Δεν είναι μόνο ο frontman των τιτανομέγιστων Iron Maiden, είναι και άλλα τόσα πράγματα που τον κάνουν ακόμη πιο γίγαντα! Διαβάστε παρακάτω 11 από τους λόγους που το πιστεύουμε αυτό:

Είναι πιλότος & marketing director

Όπως οι περισσότεροι οπαδοί των Maiden γνωρίζουν, ο Bruce είναι πιλότος και μάλιστα για δύο χρόνια ήταν και marketing director της αεροπορικής εταιρείας Astraeus. Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν, είναι ότι έχει συμμετάσχει και σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, αφού το 2008 μετέφερε μια ομάδα πιλότων από το Αφγανιστάν στην Αγγλία, το 2006 μετέφερε 200 Βρετανούς κατοίκους από τον Λίβανο εξαιτίας της σύρραξης με το Ισραήλ και το 2008 πάλι, 180 ανθρώπους από την Αίγυπτο στα σπίτια τους, εξαιτίας της συντριβής του XL Airways.

2. Έχει διασώσει μια χελώνα

Πριν μερικά χρόνια, ο Dickinson διέσωσε μια θαλάσσια χελώνα με όνομα Terri, όπου την μετέφερε από το New Jersey στα Κανάρια νησιά. Μάλιστα, πήγε εθελοντικά με το προσωπικό του jet.

3. Έχει πτυχίο ιστορίας.

Όχι μόνο έχει αποφοιτήσει με πτυχίο ιστορίας, αλλά το 2011 έγινε τιμητικά δόκτορας μουσικής στο κολλέγιο Queen Mary College.

4. Ξιφομάχος

Το 1989 ο Dickinson τερμάτισε στην 7η θέση της ξιφομαχίας σε όλη τη Μ. Βρετανία και σύμφωνα με φήμες κλήθηκε στην ομάδα της Βρετανίας για την Ολυμπιάδα, μια θέση που απέρριψε λόγω των υποχρεώσεων με τους Iron Maiden.

5. Βετεράνος στο στρατό

Έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να πολεμήσει για το καλό, υπηρετώντας εθελοντικά για ένα μικρό διάστημα στο Territorial Army.

6. Έχει γράψει σενάριο για ταινία.

Δεν το έγραψε μόνος του, αλλά ήταν ένας από τους σεναριογράφους της ταινίας Chemical Wedding (2008).

7. Ραδιοφωνικός παραγωγός

Είχε δική του εκπομπή για 8 χρόνια κάθε Παρασκευή στο BBC, από το 2002 ως το 2010.

8. Ζυθοποιός

Συνεργάστηκε με μια ζυθοποίια το 2013 και έφτιαξε την The Trooper ale.

9. Ιδιοκτήτης τανκ.

Έχει στην κατοχή του το T34 Soviet tank.

10. Κέρδισε τον καρκίνο.

Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του είναι ότι κέρδισε τον καρκίνο που είχε στη γλώσσα.

11. Τα έκανε όλα αυτά, αφού αποβλήθηκε από το οικοτροφείο.

Αποβλήθηκε από το οικοτροφείο που βρισκόταν όταν κατούρησε στη σούπα του διευθυντή.

rockoverdose.gr