Οι δύο θρύλοι της μέταλ μουσικής θα εμφανιστούν για πρώτη φορά σε ίδιο φεστιβάλ επί αγγλικού εδάφους. Τί δηλώνει ο πρόεδρος του Fan club των Maiden στην Ελλάδα για την παλαιά κόντρα των δύο συγκροτημάτων.

Iron Maiden and Metallica, δύο από τις μεγαλύτερες μέταλ μπάντες στον πλανήτη θα γράψουν ιστορία αυτό καλοκαίρι, όταν θα εμφανιστούν μαζί ως headliners, στο Sonisphere Festival στο Knebworth (30 χλμ έξω από το Λονδίνο) τον Ιούλιο του 2014.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο γίγαντες του σκληρού ήχου θα εμφανιστούν σε ίδιο φεστιβάλ επί αγγλικού εδάφους! Για πρώτη φορά οι οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να δούνε τις δύο μπάντες μαζί στην πιο ιστορική συναυλία της ροκ μουσικής!

Η θρυλική βρετανική μπάντα θα ολοκληρώσουν με αυτόν τον τρόπο την απόλυτη επιτυχημένη περιοδεία τους στο Νησί. Το Sonisphere γιορτάζει τα 40α χρόνια συναυλιών γι'αυτό ύστερα από απαίτηση του κοινού φέρνουν ως headliners και τους Metallica! Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία πέντε χρόνια το συγκεκριμένο φεστιβάλ ήταν το μεγαλύτερο στην Ευρώπη, συγκεντρώνοντας 1,5 εκατομμύριο θεατές!

Αξίζει να σημειωθεί ότι fan των Iron Maiden στην Ελλάδα (www.ironmaidenfc.gr) ετοιμάζεται (από τώρα) για την εκδρομή του καλοκαιριού στην Αγγλία, προκειμένου να παρακολουθήσουν αυτό το μεγάλο γεγονός! Ο πρόεδρος του fan club, ο Μανώλης Βαρούχας, μίλησε στον Sportdog για το φεστιβάλ.

«Ξεκινάει το τρίτο και τελευταίο μέρος της περιοδείας των Iron Maiden, με Ευρωπαϊκό σκέλος! Η μπάντα όπως δήλωσαν θα τροποποιήσουν ελαφρώς την setlist της συναυλίας (προσωπικά ελπίζω με Infinite Dreams) και θα παίξουν σε μεγάλα φεστιβάλ, όπως και έχουν ανακοινώσει μέχρι τώρα, καθώς και χώρες που δεν έχουν επισκεφτεί.

Μέχρι τώρα έχουμε Knebworth Festival στα πλαίσια του Sonisphere με Metallica παρακαλώ για πρώτη φορά στην ιστορία τους επί Αγγλικού εδάφους, Γαλλία στο Hellfest με Aerosmith και Black Sabbath, καθώς και Greenfield Festival στην Ελβετία. Η αγωνία όλων μας είναι αν θα ανακοινωθεί η χώρα μας! Σαν fan club κάντε υπομονή διότι θα ανακοινώσουμε σύντομα εκδρομές στο εξωτερικό σε μεγάλα φεστιβάλ, όπως και πέρυσι», δήλωσε ο οπαδός των Maiden στην Ελλάδα, ο οποίος καταλήγοντας αναφέρθηκε στην παλιά κόντρα των 80s, μεταξύ φίλων της βρετανικής μπάντας και των Metallica.

«Για την παρουσία Iron Maiden και Metallica στο ίδιο φεστιβάλ είναι άξιο αναφοράς ότι και το καλοκαίρι έπαιξαν μαζί στο Rock in Rio 2013. Είχαν να μοιραστούν το ίδιο stage από το 1988, την περίοδο που λεγόταν ότι υπήρχε κόντρα μεταξύ των δύο οπαδών τους! Φυσικά είναι δύο τεράστια ονόματα που τους λατρεύουν οι φίλοι του Metal και ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ τους, πλέον», είπε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο sportdog.gr - http://www.sportdog.gr/article/204047/grafoyn-istoria-iron-maiden-kai-metallica

ironmaidenfc.gr