Έτοιμα τα μπλουζάκια για την εκδρομή του Ελληνικού Fan Club των Iron Maiden, Iron Maiden the Greek FC, στο Παρίσι της Γαλλίας. Ο Eddie από το The Book of Souls σε Ελληνική έκδοση και στο πίσω μέρος τα αρχικά σε κάθε μπλουζάκι από την λέξη PARIS, αποκλειστικά για τα μέλη του Fan Club που θα βρεθούν στο Παρίσι!

Το Ελληνικό Fan Club των Iron Maiden, Iron Maiden the Greek FC, θα βρίσκεται στην Γαλλία για το Download Festival, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016. Ως Fan Club δεν διοργανώνουμε εκδρομή, πηγαίνουμε όμως ομαδικά με τα μέλη σε πολλές χώρες, όπως Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία και άλλες. Στη Γαλλία η εξόρμηση είναι μεγάλη και καλά οργανωμένη και για αυτό το λόγο βγάλαμε και την συγκεκριμένη αφίσα καθώς θα βγεί και το αντίστοιχο αναμνηστικό t-shirt. 

Όσοι θέλετε να συμμετέχετε μαζί μας στο ταξίδι στη Γαλλία, είτε από Ελλάδα, είτε από άλλη χώρα, χωρίς φυσικά κάποιο ταξιδιωτικό πρακτορείο, επικοινωνήστε με το Fan Club μας.

Για αποφυγή των όποιων παρεξηγήσεων, η θέση μας είναι δύσκολη και ούτε ναυλώνουμε κάποιο αεροπλάνο, ούτε έχουμε δικά μας ξενοδοχεία κλπ. Οργανώνουμε μια μεγάλη παρέα να ταξιδέψουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι από Ελλάδα και να συναντήσουμε και τα άλλα μέλη από το εξωτερικό στη Γαλλία.

Δεν υπάρχει λοιπόν κάποια τιμή εκδρομής, παρά μόνο συμβουλές για μεταφορά και ξενοδοχεία.

Το Fan Club για πολλοστή φορά λοιπον θα βρίσκεται σε συναυλία των Iron Maiden στο εξωτερικό! Δείτε την αφίσα της εκδρομής!

ironmaidenfc.gr