Ανεβάζουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια από λάτρεις του αγαπημένου μας συγκροτήματος...

DISCOCLOCKS

Η ιδέα των ζωγραφιστών βινυλίων/ρολογιών ξεκίνησε το 2009 με πάγκο στο Θησείο/Μοναστηράκι, τα καλοκαίρια στην Ύδρα, και πολλές φορές έξω από  συναυλιακούς χώρους

Συνδυάζει τις αγάπες του δημιουργού αυτών των αντικειμένων : τη ζωγραφική ( απόφοιτος Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών) και τη μουσική. Βέβαια τα θέματα στα βινύλια /ρολόγια που ζωγραφίζω δεν είναι μόνο μουσικά, είναι όμως ποσοστιαία, τα περισσότερα. Και σίγουρα ζωγραφίζω αυτά που ως θέματα- όσο παλιά κι αν είναι- και το στίγμα τους έχουν αφήσει στην αιωνιότητα, και επίκαιρα είναι , και θα είναι , και έχουν ακόμη να μεταδώσουν πληροφορίες και μηνύματα στους επόμενους….

Οι IRON MAIDEN ανήκουν στις πιο πάνω κατηγορίες ….και δε χρειάζονται κι άλλα σχόλια για το πόσο σπουδαία μπάντα είναι!

Γουστάρω πολύ όταν ζωγραφίζω τον Eddie,από το Killers και το Powerslave μέχρι το Fear Of The Dark,και πολλές φορές….. όταν κοιτώντας τον -ως αποτέλεσμα της ζωγραφικής  στο βινύλιο- , νομίζω ότι με βλέπει και εκείνος ( απειλητικά ΠΑΝΤΑ), αλλά μάλλον συμφωνεί εν τέλει με το αποτέλεσμα.

Τα σχέδια είναι ζωγραφισμένα ένα προς ένα ( χωρίς στένσιλ, χωρίς στάμπες), γι αυτό και έχουν μικροδιαφορές μεταξύ τους, γιατί το χέρι ΠΟΤΕ δεν επαναλαμβάνει το ίδιο σχέδιο 100% το ίδιο ( αυτό το κάνουν μόνο τα φωτοτυπικά μηχανήματα……)

Θα μας βρείτε έξω απ τη συναυλία των IRON MAIDEN στο ΟΑΚΑ, με μεγάλη ποικιλία σχεδίων της αγαπημένης μας μπάντας αλλά και με πολλά σχέδια από συγκροτήματα,ταινίες κτλ!……….αναζητήστε μας

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

UP THE IRONS!

discoclocks

ironmaidenfc.gr