Δεύτερη συνάντηση για το μεγαλύτερο πλέον Fan Club, Iron Maiden the Greek FC, στο νέο υπέροχο μέρος που συναντήσαμε, Rainbow στο Γκάζι. Σάββατο βράδυ λοιπόν και ο κόσμος άρχιζε να γεμίζει το μαγαζί για την επερχόμενη συναυλίας των καταπληκτικών Maidenance που μας έκαναν την τιμή να βρισκόμαστε μαζί τους στην εκδήλωση αυτή.

Η παρέα εξαιρετική, απίστευτα φιλικό κλίμα και μπόλικη rock και metal μουσική.

Είπαμε για την τρέχουσα επικαιρότητα, εστιάζοντας στην επερχόμενη περιοδεία και βάλαμε κάτω πλάνα για εκδρομές, events και parties με άφθονη μπύρα και μουσική.

Οι Maidenance επί σκηνής λοιπόν, στην ώρα τους με την εισαγωγή του Moonchild, παίζονταν το ίδιο ακριβώς playlist που έπαιξαν οι Iron Maiden στην πρώτη τους συναυλία στη χώρα μας, στο μακρινό 1988 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πραγματικά τα σχόλια περιττεύουν, διότι τα παιδιά εκτός από εξαιρετικοί μουσικοί, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, διότι απλά αγαπάνε απόλυτα αυτό που κάνουν! Το κοινό δεν σταμάτησε να τραγουδάει με αποκορύφωμα το τελευταίο τραγούδι της συναυλίας, το μαγικό και υπερ-αγαπημένο: Alexander the Great.

Highlight της βραδιάς, εκτός του Alexander the Great, τοHeaven Can Wait, μετακινήθηκε το μαγαζί...!

Εμείς το λιγότερο που κάναμε είναι μια πλακέτα από το Fan Club μας, στους Maidenance, που θα διαβάσετε σε άλλο άρθρο αργότερα...

Να ευχαριστήσουμε εκ μέρους όλων, τους: Αλέξανδρο, Βίκτορα, Σταύρο, Γιώργο, Θανάση, Άρη, Δημήτρη, Γιώργο, Νίκο, Ηλία, Μαρία x2, Γιάννη, Σάκη, Διονύση, φυσικά τους Maidenance, τον Eddie επί σκηνής, το Rainbow, όλα τα παιδιά που βρέθηκαν στο χώρο και πραγματικά ελπίζω να μην ξεχνάμε κάποιον...

Προσωπικά έχω να πω ότι οι Maidenance είναι καλύτεροι από ότι νομίζουν...

A night to remember για όλους!

Μερικές φωτογραφίες:

Δείτε τις υπόλοιπες εδώ: https://www.ironmaidenfc.gr/gallery/FC-Meeting-24-11-2012/32

Φωτογραφίες από το live

Δείτε τις υπόλοιπες εδώ: https://www.ironmaidenfc.gr/gallery/Maidenance-Live-24-11-2012/33

ironmaidenfc.gr