Έφτασε η ώρα των νέων εγγραφών καθώς και των ανανεώσεων των μελών του Fan Club μας για το 2014. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες, τι παίρνει κάθε μέλος και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Φέτος λοιπόν οι ανανεώσεις θα γίνονται με βάση το έτος μιας και είναι αντικειμενικά δύσκολο να διατηρήσουμε τη μορφή του έτους από την ημερομηνία εγγραφής του μέλους. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι κάποιος γίνεται μέλος ή ανανεώνει τη συνδρομή του για το έτος 2014 και αν όλα λειτουργήσουν σωστά, θα διατηρήσουμε αυτή τη δομή και τα επόμενα έτη!

Τι χρειάζεται λοιπόν για να γίνει κάποιος μέλος στην παρέα μας; Να μπεί στη σελίδα εγγραφών και να ακολουθήσει τις απλές οδηγίες (πλήρη στοιχεία αλληλογραφίας - μέγεθος μπλούζας κλπ).

Για την εγγραφή ή την ανανέωση σας πατήστε εδώ: Μέλη Fan Club. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία πατήστε εδώ.

Υπενθυμίζουμε λίγο τη λίστα με το τι θα παραλάβει ο κάθε ένας!

Τι περιλαμβάνει το πακέτο

- Προσωποποιημένη κάρτα μέλους 2014.

- Αποκλειστική φωτογραφία από συναυλία.

- Το αποκλειστικό ετήσιο t-shirt του fan club 2014.

- Διάφορες κάρτες του Iron Maiden the Greek FC.

- Σημείωμα καλωσορίσματος.

Κόστος εγγραφής

Μέλη από Ελλάδα (γεωγραφικά): 20€.

Υπόλοιπος κόσμος: 25€ (λόγω εξόδων αποστολής).

Σημείωση: Η φετινή μπλούζα θα είναι έγχωμη οπότε οι ανανεώσεις των μελών δεν θα είναι 15€ όπως είχαμε πει πέρυσι, αλλά 20€ όπως είναι η εγγραφή. Ζητάμε την κατανόηση σας, όμως τα έξοδα παραγωγής τους είναι αρκετά μεγαλύτερο.

Σημείωση: Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος όλη η αλληλογραφία θα αποστέλλεται μαζικά και θα πραγματοποιείται πλέον αποκλειστικά με courier.

Δείτε την φετινή μας μπλούζα (προσχέδιο)

Δείτε και τις νέες κάρτες μέλους 


ironmaidenfc.gr