Ένα μοναδικό βράδυ είχαμε την χαρά να περάσουμε με τον αγαπημένο μας Bruce Dickinson στο Θέατρο Παλλάς στην καρδιά της Αθήνας. Διαβάστε την ανταπόκριση παρακάτω.

An Evening With Bruce Dickinson @ Θέατρο Παλλάς

Ξεχωριστή βραδιά με έναν πολύ ξεχωριστό και τόσο αγαπητό στο ελληνικό (και φυσικά, όχι μόνο) κοινό καλλιτέχνη. Ο Bruce Dickinson βρέθηκε στη σκηνή του εντυπωσιακού θεάτρου Παλλάς για 2 ½ σχεδόν ώρες μοιράζοντας μαζί μας μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές, αστείες αλλά και ιστορικές στιγμές της πολυδιάστατης καριέρας του. Τα 1000-1200 άτομα (αν υπολόγισα σωστά) που βρέθηκαν στο Παλλάς έφυγαν απολύτως ικανοποιημένα αφού απόλαυσαν όλες τις ιστορίες του Bruce ο οποίος έχοντας από πίσω του διάφορες φωτογραφίες –από την παιδική ηλικία μέχρι και σήμερα- περιέγραψε με το γνωστό χιούμορ του μερικά από πιο σημαντικά γεγονότα που αφορούσαν κυρίως τα σχολικά του χρόνια, τα αεροπλάνα, την ξιφασκία και φυσικά τη μουσική.

Αυτονόητα κάθε φορά που εμφανιζόταν στο background μία φωτογραφία των Maiden γινόταν χαμός ενώ ο Dickinson, γνωρίζοντας τον διακαή πόθο των Ελλήνων, δεν σταμάτησε να κάνει αναφορές στο “Alexander The Great”. Η ομιλία ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη. Στο πρώτο είχαμε ουσιαστικά όλα τα παραπάνω. Αν θα έπρεπε να μείνω σε δύο κομμάτια, αυτά θα ήταν η είδηση της επερχόμενης κυκλοφορίας ενός νέου solo album αλλά κυρίως το πως αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος αντιμετώπισε το πρόβλημα υγείας με τον καρκίνο. Αν μη τι άλλο, πηγή έμπνευσης και θάρρους. Στο δεύτερο μέρος, ο Bruce απάντησε σε ερωτήσεις που διάλεξε από τις εκατοντάδες που είχαν γράψει νωρίτερα οι παραβρισκόμενοι fans ενώ στο τέλος μας άφησε άναυδους με μια a capella εκτέλεση ενός μέρους από το “Revelations”...απίστευτη ερμηνεία και φυσικά απίστευτη φωνή. Κάτι σας είπα τώρα...έτσι;

Όπως και να έχει ήταν μία πολύ όμορφη βραδιά με τον Bruce Dickinson αφού είχαμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε σε κάτι τελείως διαφορετικό αλλά ταυτόχρονα να τον δούμε από τόσο κοντά και τόσο χαλαρό. Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε, στην κλασική ερώτηση για τον αν θα ακούσουμε ποτέ το “Alexander The Great” η απάντηση ήταν ξανά: κάποια μέρα...μπορεί. Up The Irons…Long Live Bruce!

ΥΓ: Σε ερώτηση για το ποιος μουσικός και σε ποια χρονική στιγμή της ζωής του θα ήθελε να είναι, αν δεν ήταν ο εαυτός του, ο Bruce απάντησε: «ο Ritchie Blackmore στην περίοδο του “Rising” και πιο συγκεκριμένα κάνοντας το solo του “Stargazer”». Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;

Σάκης Νίκας Πηγή: https://www.rockpages.gr/el/synaulies/kritikes-sin...

ironmaidenfc.gr